sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Viisi yksityiskohtaa kalifornialaisesta arjesta

Ulkosuomalaisissa blogeissa on viime viikkoina kirjoiteltu arjen yksityiskohdista. Tekstejä on ollut hauska lukea! Omaa arkea piti pohtia hetki. Kaikki näyttää omaan silmään jo niin tutulta.


Talon lämmitys hoituu tällaisilla katon rajaan asetetuilla räppänöillä. Ullakolle asennettu kaasukattila puskee näistä huoneisiin lämmintä ilmaa.


Ruoka- ja kosmetiikkatuotteiden pakkauksissa tapaa olla mukavia pieniä tarinoita, jotka kuvaavat tuotteen syntyä tai kuluttajan käyttökokemusta.


Takaovelle kootut hiekkasäkit koettavat pitää sadeveden ulkona. Meidän hiekkasäkit ovat muovia, sillä ne hankittiin viimeisimmän kovan sateen aikana - kun oikeanlaiset säkit olivat jo kaikkialta loppuneet. Nämä toimittivat silti virkansa ihan hyvin.


Juotavaksi ja ruoanlaittoon tarkoitettu vesi toimitetaan meille tällaisissa pulloissa. Käytämme lähdevettä, monet muut suodattavat hanaveden ja ovat siihen aivan tyytyväisiä. Minusta suodatetussa vedessä on sivumaku. Lisäksi löytyy ristiriitaisia tietoja siitä, mitä kaikkea suodattimet suodattavat. Jos pelkkä kalkki poistetaan, jäljelle jäävät vielä esimerkiksi lääkejäämät.


Suur-L.A:n alueella on pakko, ehkä kliseisesti, mainita vielä liikenne, sillä se on iso tekijä arjessa. Kuvassa me seisomme meille vihreissä valoissa odottamassa, että vasemmalta päin punaisia ajava jono tyhjentyisi, ennen kuin meidän valomme on jälleen punainen. Ei tyhjentynyt. Yritimme mennä suoraan, mutta tästä ei lopulta päästy kuin kääntymällä oikealle. Sen onneksi saa tehdä myös punaisia vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti